Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl


BGH is thuis in alle onderdelen van de accountancy. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben ruime ervaring in veel branches. Wij kennen uw klanten, uw bedrijf en uw sector. Daarom adviseren wij u heel persoonlijk op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Met enthousiasme, betrokkenheid en veel kennis van zaken. Tot uw dienst!
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom brengen zij leden, klanten en partijen bij elkaar rondom belangrijke maatschappelijke thema's. Eén van deze thema's is al 15 jaar de Lichtjesoptocht in Boxmeer. Zo versterken zij de omgeving waarin onze leden en klanten wonen, werken en recreëren.Sinds 1920 is Jan Berkvens Electroworld al hét adres voor al uw electronische apparatuur. Zij bieden een gevarieerd en wisselend assortiment en zijn een begrip in de regio wanneer het gaat om de uitgebreide service en het beste advies.


Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.
Van een avondje stappen tot een bedrijfsfeest met grote groepen, een discofeest van de 90's tot een dancefeest. Cantina La Bamba biedt het allemaal. Kortom: The place to be!Riche is een bevlogen hotel, gezellig café, goed restaurant en ideale plek voor feesten en evenementen in één! Een bijzonder pand midden in het centrum van Boxmeer met een fraai gevoel voor gastvrijheid. Gezellig tafelen of borrelen in een ongedwongen sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, ontbijt, lunch of diner is RICHE the place to be. RICHE is 7 dagen per week open. Met behulp van ons enthousiaste team kunnen wij u dus altijd bieden wat u wenst voor een fantastische dag..


Nieuwsblad De Maas Driehoek - dat zijn naam dankt aan de drie hoofdkernen aan de Maas - verschijnt sinds mei 2003 in een groot deel van het Land van Cuijk en de kop van Limburg. Hoewel het weekblad nog pril is in levensjaren, is de nieuwsbrenger in de regio’s Boxmeer, Cuijk en Gennep inmiddels alom gewaardeerd en voor velen onmisbaar.

Hahebo is een grote speler in Nederland met het op- en verkopen van inventarissen, overtollige voorraden, faillissements- en partijgoederen en horeca-inventaris. Zowel het inkopen als het verhandelen van goederen vindt steeds meer plaats op internationaal niveau. Regionaal staat Hahebo bekend als verkoper van kantoormeubilair en magazijninrichtingen, zowel nieuw als gebruikt.


Jordans sign & promotion is het full service signbedrijf voor binnen- en buitenreclame. Wij ontwerpen, produceren en realiseren vele vormen van visuele communicatie. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om reclame. Op onze productenpagina vind u een groot overzicht van diverse producten welke wij leveren.