Boksmèr Proalt & Stroalt

info@lichtjesoptochtboxmeer.nl

De informatie avond voor alle deelnemers aan de Lichtjesoptocht 2017 is afgelopen donderdag gehouden in de residentie van onze prins Frank d’un Urste, Pub Esser. Deze avond kan zeker weer als geslaagd worden beschouwd. Voor een ruim aantal wagenbouwers en vertegenwoordigers van groepen, was de informatie zinvol en dus erg welkom. Er werd uitgebreid ingegaan op de technische en organisatorische zaken. Ook was er daarna nog tijd om een aantal vragen te beantwoorden en even te sparren met medebouwers. Het wagenbouwers pakket bestaande uit een aantal essentiële zaken, die in een bouwloods niet mogen ontbreken, werd door de nieuwe commissieleden Bram Peters en Richard Coenen uitgereikt en onder luid applaus in ontvangst genomen door de winnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *